Fællestur til Thyborøn fredag den 5.august 2016

Projekt Life-boats  bliver søsat for første gang i Aalborg den 18. juni 2016. Dette sker i forbindelse med Aalborg Regatta og i samarbejde med Aarhus, som bliver Europæisk Kulturhovedstad i 2017.Life boat 3Life-boats er tre sejlende skulpturer i beton, (12m lange) som skal sejle med skippere og besætning i Danmark og på de Europæiske floder og kanaler, med grønne og bæredygtige elmotorer som fremdrift.

 

 

Lemvig Sejlklub har fået en henvendelse med tilbud om, at medlemmer kan blive frivillig besætningsmedlem eller skipper på én af de tre både. De sejlende skulpturer anløber efter planen Lemvig den 21. juli, og sejler fra Lemvig til Thyborøn fredag den 5.august.  – dagen før den årlige Fiskedag i Thyborøn.

VÆR MED TIL AT følge BÅDENE FRA LEMVIG TIL THYBORØN

Lemvig Sejlklub opfordrer sejlere i Lemvig til at være med til at følge bådene på sejladsen fra Lemvig til Thyborøn. Tag en dagstur eller bliv i Thyborøn et par dage og vær med til at gøre ankomsten til Thyborøn festlig ved at følge bådene i egen sejl- eller motorbåd ind i Thyborøn Havn. Afgangstidspunktet fra Lemvig er endnu ikke fastsat, men annonceres her på hjemmesiden senest torsdag den 4. august. 

AFGANGEN ER PLANLAGT TIL FREDAG den 5. AUGUST kl. 10.00 FRA LEMVIG HAVN

 

 

Du kan læse mere om bådene her:

http://www.life-boats.com og http://www.aarhus2017.dk/da/udvalgte-highlights/life-boats/

Life boats 2 Life boats 2

 

Vil du have yderligere oplysninger tilsendt – kontakt Bo Ravn, Lemvig Sejlklub mobil: 22101951