Køb af båd i Italien og sejlads hjem til Lemvig

Begivenhedsdetaljer

Magia for anker i Middelhavet på vej mod Lemvig

Lene og Jesper Østergaard, der er medlem af Lemvig Sejlklub, købte i januar 2019 “MAGIA” i Toscana i Italien. Efter forberedelse og opdatering af båden sejlede de næsten 5000 sømil via Grækenland, Spanien, Gibraltar, og gennem Atlanterhavet, Biscayen, Den engelske Kanal , Nordsøen, og ind gennem Thyborøn Kanal, og de sidste 10 sømil til hjemhavnen Lemvig.

Kom og hør Lene og Jespers beretning om deres tur, og om at købe båd i udlandet.

Foredraget begynder Kl. 19.30 ( kræver ikke tilmelding ) : Der serveres kaffe og brød

Der arrangeres fællesspisning kl. 18.15 – 19.15 – kræver tilmelding:

Menu: Koteletter i fad med ris og salat fra Slagter Mortensen. Pris 75 kr. Der kan købes drikkevarer i kabyssen.

Tilmelding til spisning skal ske senest den fredag den 24. januar ved indbetaling af beløbet til Lemvig Sejlklub – mobilpay 40090 – HUSK NAVN !

Hvis du ikke har mobilpay sker tilmeldingen til Lars Svendsen på mobil 2271 9671.