8. aftenkapsejlads

afviklet i hård vind. Kl 18:00 stod klubbens vindmåler på 9,5 m/sek. Vindstyrken steg dog en del, først på aftenen. Der var 9 både og besætninger der trodsede vejret.

Banen var en lidt skæv op og ned bane, der gik fra start ved klubhuset, mod nord til Geller krog og  tilbage mod syd til kompas afmærkningen ved øst havnen. Denbe bane skulle gennemsejles 2 gange. På trods af den hårde luft gennemførtes sejladsen uden skader.

Resultat af 8. sejlads
Der samlede resultat – dog ikke for 6. løb der fik en 3. plads med 10 nettopoint

(Resultatet er desværre ikke præsenteret som vi plejer, da jeg ikke kan få adgang til min pc. Det er derfor udført på mobiltelefon på bedst mulige måde. Når jeg igen har adgang vil det blive ændret. KKW)

Lemvig Folkeblad 20190704