Ejvind Madsen ÆRESMEDLEM

Motivering for udnævnelse af Ejvind Madsen til ÆRESMEDLEM den 25. november 2009

Det er formanden til  venstre og Ejvind til højre!
Det er formanden til venstre og Ejvind til højre!

“Det er mange år siden, at Lemvig Sejlklub sidst udnævnte et æresmedlem. Det er mig derfor en særlig glæde i år at meddele, at bestyrelsen har besluttet at udnævne et æresmedlem.

Ved udnævnelsen har vi fokuseret på en person, som med sin usædvanlige store hjælpsomhed, er kendt af de fleste medlemmer af Lemvig Sejlklub.

Mangen en nybegynder er hjulpet til rette med at håndtere sit grej og han har medvirket mange gange, når en nyanskaffet båd skulle sejles til sin nye plads i Lemvig Marina.

Og han var såmænd også med på både den ”store” herretur til Norge i sommers og på den traditionelle herretur på Limfjorden i oktober.

Ejvind æresmedlem 2009-2
Ejvind æresmedlem 2009-2

Modtageren af æresprisen, har således på sin helt egen og positive facon, været et ikon på den hjælpsomme ånd i Lemvig Sejlklub.

Forrige år modtog jeg et postkort fra en svensker som bad mig hilse en mand, der altid indledte sine historier med ”jeg kan huske”. Den stakkels svensker kunne jo selvfølgelig ikke skrive den rigtige vending, nemlig at der altid bliver indledt med ”A ka’ howe engang”.

Og så er han født samme år som Lemvig Sejlklub blev stiftet!

Jeg vil gerne bede Ejvind Madsen om at komme herop og modtage beviset på, at være æresmedlem i Lemvig Sejlklub.”

Niels Bækdal, Kai Werner Hansen, Ejvind Madsen, Poul Erik Larsen, Flemming Rose, Ole Vinther, Kristian Kristensen, Bo Ravn, Gunner Simonsen
Niels Bækdal, Kai Werner Hansen, Ejvind Madsen, Poul Erik Larsen, Flemming Rose, Ole Vinther, Kristian Kristensen, Bo Ravn, Gunner Simonsen

Kai Werner Hansen
Formand f. Lemvig Sejlklub

Ejvind Madsen blev i øvrigt udnævnt som Årets Lemvig Sejler i 1991 og igen i 2004.

Se oversigt over tidligere æresmedlemmer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.