AFLYST: Aktivitetsdag og sommerfest

• Date:
  • Kategorier:

Aktivitetsdag og sommerfest i Lemvig Sejlklub den 29. august

Sommeren har ikke været som den plejer, så klubbens aktiviteter har kørt på lavt blus hele forårssæsonen. Men det gør vi op for nu til årets aktivitetsdag! Så reserver dagen allerede nu.

• Mini 12 m’erne søsættes og der afholdes matchrace
  • Deltag i IF klubbådsrace og prøv de nye sejl af
  • Mulighed for at prøve al klubbens udstyr: SUP, surf, jolle og vildmarksbadet.
  • Dagen sluttes af med en kæmpe festmiddag

Mere information kommer snart

Hilsner fra aktivitetsudvalget

På Bestyrelsesmødet 17. august 2020 blev det besluttet at aflyse Aktivitetsdagen  og  sommerfesten lørdag den 29. august.

Det sker med baggrund i, at forsamlingsforbuddet på 100 mennesker stadig er gældende, samt den seneste udvikling i corona smitten. Bestyrelsen har valgt at udskyde det planlagte arrangement til 2021.

3 thoughts on “AFLYST: Aktivitetsdag og sommerfest

1. På Bestyrelsesmødet 17/8 blev besluttet at aflyse Aktivitetsdagen og sommerfesten lørdag den 29. august.

Bestyrelsen har valgt at udskyde det planlagte arrangement til 2021.