SUP (Stand Up Paddle)

Vær med til Stand Up Paddle aftener i sejlklubben

Fra 2. maj er hver torsdag Stand Up Paddle(SUP) aften i Lemvig Sejlklub. Kom til en super aften på vandet, vær med på en hyggelig oplevelsestur med glade mennesker. Mærk naturen, styrk kroppen og tag opladet hjem med en følelse af balance og god energi.

Har du ikke erfaring med SUP eller anden vandsport er det ingen hindring. Du får som start et introduktionskursus med grundlæggende sikkerhedsinstruktion. Klubbens instruktør er med på vandet og giver tips, råd og vejledning.

Når du er medlem af sejlklubben, og har gennemgået sikkerhedsinstruktion har du mulighed for på egen hånd at benytte klubbens SUP-boards efter aftale.

Første SUP-aften er 2.maj fra 18.30 til 20.00. Derefter mødes vi hver torsdag samme tidsrum. Første aften er gratis, efterfølgende skal du være medlem af klubben. Send en mail til supwindsurf.lemvig@gmail.com for tilmelding eller nærmere info. Du er også velkommen til blot at møde op. Alt nødvendigt udstyr inc. våddragt kan lånes af klubben, så det eneste du skal medbringe er badetøj, håndklæde og godt humør.

SUP aftenen er for alle, og vi tilpasser til det som deltagerne har lyst til på dagen og hvad vejret lægger op til. Det kan både være oplevelsestur, tekniktræning eller kapsejlads/stafet, hvis der er stemning for det.

SUP i små Vesterhavsbølger. (Foto: Simon Witt)

Vi glæder os til at se dig -og til alle de fantastiske fælles oplevelser, der venter i foråret på vandet ud for Lemvig Marina.

Når du er medlem af sjlklubben og har gennemgået sikkerhedsinstruktion, har du mulighed for på egen hånd at benytte klubbens SUP-boards efter aftale.

De første 2 aftener er gratis og efterfølgende skal du være medlem af sejlklubben.

Kontaktperson er Simon Witt. Send en mail hertil for tilmelding eller nærmere info.

Du er også velkommen til blot at møde op. Alt nødvendigt udstyr inkl. våddragt kan lånes af klubben, så det eneste du skal medbringe er badetøj, håndklæde og godt humør.