Sejlerskolen

Lemvig Sejlklubs Sejlerskole har efterhånden været på vandet i mange år.

I efteråret 2017 blev flåden udvidet med endnu en IF’er. D.v.s. klubben råder nu over 4 stk. IF’ere og 1 stk. 606’er.

Der er sæsonstart onsdag den 24. april. 2019 kl. 19 i klubhuset.

Se i øvrigt annoncen.

Generelt

Sejlerskolen er for sejlere over 18 år, og det primære formål er at undervise i praktisk håndtering af en sejlbåd under trygge og sikre forhold.

Det er meget vigtigt for os, at alle oplever glæden ved at færdes på vandet, og at eleverne opnår forståelse for, at det hverken er farligt eller “mystisk” at sejle kølbåd.

Efterhånden som man lærer, hvordan båden fungerer, og hvor vigtigt samarbejdet er om bord, vil man kunne nyde fascinationen ved at sejle udelukkende ved hjælp af naturens kræfter.

Derudover har vi altid et meget hyggeligt fællesskab omkring aktiviteterne. Vi afslutter sædvanligvis sæsonen med en fælles mørkesejlads i større kølbåde, så man også prøver at navigere ved hjælp af de lys, som vejleder skibstrafikken om natten.

Hvad koster det?
Det koster et kontingent samt et sejlerskolekontingent, som er det samme beløb som et seniorkontingent.

Se her under Sejlerskole

IF-Klubben