Historie

Her er en artikelserie om klubbens historie, der blev trykt i Jubilæumsudgaven af SPRØJTEN i 1997.

Stiftelsen
20’erne i Lemvig Sejlklub
Kapsejlads i 1928
20’erne fortsat
30’erne i Lemvig Sejlklub
40’erne i Lemvig Sejlklub
50’erne i Lemvig Sejlklub
60’erne i Lemvig Sejlklub
70’erne i Lemvig Sejlklub
80’erne i Lemvig Sejlklub
90’erne i Lemvig Sejlklub
Herefter er det nødvendigt at finde stoffet i klubbladet Sprøjten, som du kan finde her.
Sprøjten blev nedlagt i 2015 og herefter er der kun hjemmeside – som jo kan virke lidt flygtig lige når vi snakker historie.

Limfjordsdage 1968
Lidt nostalgi. Her er vist løbspapirer fra Limfjordsdagene 1968 i Lemvig. Rigtigt bogtryk fraGadgaard Nielsens Bogtrykkeri.

Limfjordsdage 1972
Lidt nostalgi. Løbspapirer fra Limfjordsdagene 1972 afholdt i Lemvig p.g.a. klubbens 50 års fødselsdag. Festen blev holdt i den bådhal, der dengang stod på P-pladsen lidt vest for Roklubben. Det var her, at Mogens Aasted og Henning Villemoes begge blev udnævnt til Æresmedlemmer.

Limfjordsdage 1977
Lidt nostalgi. Indbydelse og løbspapirer fra Limfjordsdagene 1977 afholdt i Lemvig p.g.a. den nye marina. De lidt ældre seere vil kunne genkende det lidt mærkværdige fartøj (sandormsgraver) bemandet med Steen Kirk, og hans far, “Æ Tørnstang”, der i øvrigt blev udnævnt til Æresmedlem i 1975.

Lemvig Sejlklubs bestyrelser gennem tiderne
Lemvig Sejlklubs formænd gennem tiderne

Turplaner 1974 og 1975
Mere nostalgi. Her er et par gamle TURPLANER – dels fra 1974 og dels fra 1975. Jo, der var rigtig gang i klubben op gennem 70’erne!