Gæstesejler

FestdagVelkommen til Lemvig Marina

Vi håber, at du må få nogle gode oplevelser, mens du gæster vores dejlige havn.

Vi beder dig hjælpe os med at holde området rent og pænt. Under halvtaget ved klubhuset er der opstillet containere, der er opdelt i affaldstyper.

På broerne forefindes vand og EL, der er inkluderet i gæstelejen. EL-standerne er med automatsikringer og har en strømkapacitet på max. 1000W. I det øverste stik er kapaciteten på max. 2000W. Det er ikke tilladt at bruge varmeblæser. EL-standerne er ved at blive renoveret, og der er nye standere på bro 3.

Benyttelse af vore badefaciliteter er ligeledes inkluderet i gæstelejen. Vi gør venligst opmærksom på, at det ikke er tilladt at bade i havnebassinet, ligesom det heller ikke er tilladt at fiske med fiskestang.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vagthavende gæstelejeopkræver. Opkrævning af gæsteleje er baseret på frivilligt arbejde blandt medlemmerne af Lemvig Sejlklub. I udhængsskabet på klubhuset kan du se, hvem der er opkræver netop nu – eller du kan se det her.

Der er mulighed for at benytte vores kran for et løft af båden – mod betaling. Kranen har en kapacitet på op til 10 tons. På opslagstavlen i klubhuset hænger en liste over kranførere til kranen.

På Lemvig Campingplads nord for Marinaen er der en kiosk, hvor der også er mulighed for bestilling af morgenbrød.

Skal du have repareret noget, kan du måske finde en reparatør på de numre, der er listet under vigtige telefonnumre– eller du kan klikke her.

Man er som gæstesejler i Lemvig Marina altid velkommen til at sejle ind til Lemvig Havn for at handle og gå på opdagelse. Ønsker man at overnatte inde i Lemvig Havn skal der dog betales gæsteleje her. (Lemvig Havn er også medlem af Frihavnsordningen.

I menuen under TAKSTER kan du finde gæstelejen.

Det kan naturligvis være nødvendigt en gang i mellem at have båden liggende i en længere periode. Her kan det være en god idé at kontakte pladsfordeleren for at høre, om der er en tom plads, således man ikke ligger i vejen for pladsens normale lejer. Pladsfordeleren kan du under menupunktet Lemvig Marina /ANSØGNING OM PLADS.

Historie

Lemvig Marina blev indviet 1977. Lemvig Sejlklub blev stiftet i 1922 og i 1977 rykkede vi ud til Marinaen. Lemvig Sejlklub står for den daglige administration af Marinaen, der er ejet af Lemvig Kommune.

Lemvig By har sine rødder helt tilbage i middelalderen og i år 1234 blev den til en købstad. Først i 1825, efter et par voldsomme stormfloder, blev der skabt åbning gennem Agger Tange, men der skulle gå yderligere 10 år før strømmen fik skabt dybde nok til, at sejlads mellem Limfjorden og Vesterhavet kunne lade sig gøre.