Forplejning 2020

I år har det pga Corona-virus ikke været forplejning hele foråret.

Men nu, hvor vi må være 100 – og vi overholder vejledningerne om afstand og afspritning m.v., så kører det igen.

Helene vil hver sejladsaften efter sejladsen servere en varm og en kold ret.

Der skal tilmeldes til spisningen hver aften inden sejladsen, så vi ved hvor meget der skal tilberedes.

Der skal betales kontant eller helst med MopilePay til 40090 (Klubbens nr.)
Priserne er: varm ret 50 kr, kold ret 15 kr, øl eller vand 10 kr. Den sidste aften med præmieoverrækkelsen er prisen dog 90kr – dvs 100kr inkl drikkevarer.

Vær med til at gøre ordningen en succes!

Menu’en er:

Tirsdag den 1.9: Karbonade med kartofler, gulerødder, blomkål og sauce.

Tirsdag den 8.9: Flæskesteg med kartofler og sauce, rødkål og salat.

Husk AFSLUTTEREN lørdag den 12/9

Tirsdag den 15/9: Mørbradgryde med ris og salat.

Tirsdag den 22/9: Skipperlabskovs og dessert.

Forplejningsholdet 2020:

Forplejningsholdet skal hjælpe med at bære op samt sørge for oprydning efter spisning.

DatoBådnavn (står for forplejning)
25/8Marie
1/9Havfruen
8/9Bugaboo
15/9Maj
22/9Alba