Forplejning 2019

I år har vi valgt at prøve noget nyt i forbindelse med aftenkapsejladserne:

Helene vil hver sejladsaften (dog ikke den 30.4) efter sejladsen servere en varm og en kold ret. Den varme ret vil koste 50 kr. medens den kolde ret vil koste 15 kr.

Der skal tilmeldes til spisningen hver aften inden sejladsen, så hun ved hvor meget der skal tilberedes.

Vær med til at gøre ordningen en succes!

Her er den varme menu for de første 4 sejladser:

Tirsdag den 7. maj: Skinke med flødekartofler dertil multikålssalat og brød

Tirsdag den 14. maj: 200 g karbonade med kartofler, gulerødder, bønner, blomkål og sauce

Tirsdag den 21. maj: Chili con carne med ris og cremefraiche dertil grøn salat og brød

Tirsdag den 28. maj: Dansk bøf med blødeløg,kartofler, sauce og syltet rødbeder dertil bønnesalat

Forplejningsholdet 2018:

DatoBådnavn (står for forplejning)
24/4Havfruen
1/5Scirocco
8/5NN (Bent Kallerup)
15/5Sisse
22/5Mamse
29/5Alba
5/6NN (Bent Jakobsen)
12/6Mamalou
19/6Tzigane
26/6CarTan
3/7Finn Holcker
31/7DiXi
7/8Andy
14/8Bogaboo
21/8Marie
28/8Havfruen
4/9Auriga
11/9Alba (Mad)