Forplejning 2019

I år har vi valgt at prøve noget nyt i forbindelse med aftenkapsejladserne:

Helene vil hver sejladsaften (dog ikke den 30.4) efter sejladsen servere en varm og en kold ret. Den varme ret vil koste 50 kr. medens den kolde ret vil koste 15 kr. Der kan betales på MobilePay til Helene på 4110 2729.

Der skal tilmeldes til spisningen hver aften inden sejladsen, så hun ved hvor meget der skal tilberedes.

Vær med til at gøre ordningen en succes!

Her er den varme menu for de første 8 sejladser:

Tirsdag den 7. maj: Skinke med flødekartofler dertil multikålssalat og brød

Tirsdag den 14. maj: 200 g karbonade med kartofler, gulerødder, bønner, blomkål og sauce

Tirsdag den 21. maj: Chili con carne med ris og cremefraiche dertil grøn salat og brød

Tirsdag den 28. maj: Dansk bøf med bløde løg,kartofler, sauce og syltede rødbeder dertil bønnesalat

Tirsdag den 4. juni: Boller i karry med ris og gulerodssalat

Tirsdag den 11. juni: Krydder marineret kamfilet med nye kartofler og grønsager

Tirsdag den 18. juni: Mørbradgryde med ris, salat og flutes

Tirsdag den 25. juni: Fiskefilet med kartofler, persillesauce og salat .

Tirsdag den 30. juli: Orientalsk kyllinggryde med ris
Tirsdag den 6. august: Kød fra grillen med salat og kartoffelsalat .
Tirsdag den 13. august: Husarsteg med bacon bønner, kartofler og skysauce.
Tirsdag den 20. august: Venøbøf burger med pomfritter.
Tirsdag den 27. august: Karbonade med nye kartofler og grønsager.
Tirsdag den 3. september: Lasagne med brød.
Tirsdag den 10. september: Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat .

Forplejningsholdet 2019:

Forplejningsholdet skal hjælpe med salg af drikkevarer samt sørge for oprydning efter spisning.

DatoBådnavn (står for forplejning)
7/5Lantana
14/5Marie
21/5Grace
28/5Maj (IF)
4/6Fuld af fart
11/6Scirocco
18/6Mamalou
25/6Rosie
2/7Jane
30/7Frigga
6/8Bye-Bye
13/8Cartan
20/8DiXi
27/8Sisse
3/9Auriga
10/9Bugaboo
17/9Finn Holcker
24/9Alba