Fællestur til Agger

Så er fællesturen til Agger afviklet – og det har vi gjort siden 1970’erne!

Aggerturen plejer at være meget godt besøgt, men i år var det næsten dobbelt op, idet der lørdag aften var 15 (femten) både fra Lemvig Sejlklub.

Nogle kom I løbet af torsdagen, nogle i løbet af fredagen og nogle kom i løbet af lørdagen.

Vejret var så godt, at vi sad ude og spiste både fredag og lørdag aften, hvor vi rykkede ind i roklubbens klubhus lørdag aften.

Der blev afviklet Agger Atlon denne weekend, og det betød, at der var noget at kigge på ved havnen.

Det er nemt at sejle til Agger og Tangen gør, at man næsten altid kan sejle uanset vindstyrken og der er en rigtig dejlig natur deroppe.

Lone fra Havfruen tog nogle billeder:

Her kan du se lidt fra de tidligere års fællesture:

Efterårsturen 2016Link
Efterårsturen 2014Link
Efterårsturen 2013Link
Fællesture 2013Link
Fællesture 2012Link
Fællesture 2011Link
Fællesture 2010Link
Fællesture 2009Link
Fællesture 2008Link
Fællesture 2007Link
Fællesture 2006Link
Fællesture 2005Link
Fællesture 2004Link
Fællesture 2003Link
Herreturen 2002Link
Fællesture 2002Link
Herreturen 2001Link

1 thought on “Fællestur til Agger

1. Netop hjemkommet fra fællesturen til Agger. Vi havde aldrig været med på den tur, men i år skulle det prøves. Til alle i andre i sejlklubben: Det var fantastisk. Prøv det.
    Nogle var sejlet der til torsdag , vi var nogle der kom fredag og resten kom lørdag. Da vi var flest var vi 14 både fra Lemvig ( 28 personer) imponerende. Flot syn og ikke uden stolthed at være en del af det. I Sprøjten stod der, at det var en tur for alle og kære venner detvar det. Fredag og lørdag aften grillede og spiste vi sammen. Selv frokoster blev sat til livs ved samme bord. Lørdag og søndag blev der gået lange ture i det helt fantastiske landskab. Også det i samlet flok. Det skal opleves. Nu må jeg indrømme at vejret var med os men dejlig varme og fuld sol. Turen hjem foregik for de fleste både også som en samlet flåde. Flot syn i den ende af fjorden hvor så mange både er et sjældent syn.
    Håber denne tur får mange repriser og at rigtig mange fra Lemvig Sejlklub har lyst til at prøve det. For vores vedkomne vel det blive højprioriteret?⛵️
    Birgitte og Paul Højen Filimong

Der er lukket for kommentarer.