Kort introduktion til KRANEN

Begivenhedsdetaljer

Som du formentlig er bekendt med, er kranen blevet opdateret med et motoriseret krøjesystem. Systemet skulle have været monteret med elektronisk endestop den 26/3, men montøren blev desværre ramt af sygdom. Derfor bliver kranen først frigivet onsdag d. 31. marts. Hvis det er strengt nødvendigt at anvende kranen inden da, bedes du kontakte Søren Bruun på tlf. nr. 4164 0576.

Søren tilbyder i øvrigt at give en kort introduktion til det nye styresystem på stedet, Skærtorsdag d. 1. april kl. 10.00. Da forsamlingsforbuddet er hævet til 50 personer ved udendørs Idræts- og foreningsaktiviteter, går det an – med fornuftig afstand til hinanden. Der bliver dog ingen social aktivitet i form af traktement.

Og så er der netop hængt en dugfrisk liste op på kranen, over bådejere der er medlem af kranen. Kun både der er nævnt på denne liste, kan benytte kranen gratis. Resten skal betale kr. 600 kontant eller på MobilePay:  40090