100 mil på Fjorden

21. juni - 22. juni

Så er der åben for tilmelding til distancesejladsen ”100 mil i Fjorden”

Struer Sejlklub arrangerer i lighed med 2018 igen det nye tiltag ” 100 mil i Fjorden” – en distancesejlads rundt i de naturskønne omgivelser som Limfjorden giver sejlerne. I år afvikles ”100 mil i Fjorden ” den 21. og 22.juni 2019 på årets længste dage. Dette sker som en konsekvens af pinsens sammenfald med den 2. uge af juni hvor Mors Cup traditionelt afvikles, hvorfor begge sejladser flyttes en uge.

Sejladsen afvikles såvel for single-handed som two-handed kølbåde og flerskrogsbåde.

Sejladsen i 2018 blev afviklet med i alt 25 både til start, hvilket var tilfredsstillende. Der er forventning om endnu flere deltagere i år.

Sejladsen nyder stor opbakning blandt sejlerne og erhvervslivet inden for sejlsporten, som har bidraget med mange gode præmier.

Sejladsen foregår i den nordvestlige del af Limfjorden med start og målgang i Struer den 21. – 22. juni 2019, og sejladsen kommer vidt omkring i den smukke natur, som der er i dette område af Limfjorden.

Sejladsformen – single-handed og two-handed – bliver stadig mere og mere populær og det er Struer Sejlklubs ønske at videreudvikle denne type sejlads i området. Der er således tale om et udviklings-projekt.

På hjemmesiden www.100milifjorden.dk kan man nu foretage tilmelding til sejladsen og følge udviklingen i tilmeldingerne og planlægningen af sejladsen.

Endvidere er der en god oversigt over sponsorer som støtter projektet.

Planlægningen går nu ind i den sidste fase op til selve afviklingen af stævnet. Struer Sejlklub satser på at gøre det til en stor oplevelse for sejlerne at komme til Struer og besøge byen samt deltage i det sociale samvær før og efter sejladsen.

Arbejdsgruppen omkring initiativet til gennemførelsen af sejladsen ”100 mil i Fjorden” udgøres af Otto G. Jensen, Jørgen Dahl Jepsen, Jørgen Dragsbæk og Kim Basland.

Yderligere information om sejladsen kan findes på www.100milifjorden.dk eller på Struer sejlklubs hjemmeside.

Start:
21. juni